RAPID TRANSFORMATIONAL THERAPY

Hipnotična moč samozavesti

RTT    Urša Trebušak

Osredotočite svoje misli in okrepite svoj imunski sistem

Naše osredotočene misli imajo neverjeten potencial, če le vemo kako jih uporabiti. Lahko sesuvajo naš imunski sistem ali ga v najboljšem primeru pustijo veneti, lahko pa ga znatno okrepijo in spodbudijo. A kot rečeno, vedeti moramo, kaj storiti in česa ne.

Pred leti je profesorica Karen Olness na peditarični kliniki Rainbow Babies and Children’s Hospital v Ohiu izvedla naravnost fascinanten eksperiment. Otrokom, ki so se zdravili na kliniki, so pokazali video lutkovne predstave. Nekaj lutk je imelo vlogo policistov, preostale so bile virusi. In kot si lahko predstavljate, v tem videu so policisti na vse načine lovili, onemogočali in na koncu tudi popolnoma porazili viruse. Otroci so se ob videu zabavali in uživali, ko so opazovali super sposobne policiste, ki so popolnoma nadvladali hudobneže. Otrokom so nato naročili naj se sprostijo, zaprejo oči in si predstavljajo, da množica teh policistov v njihovi krvi preganja in premaguje hudobne viruse. Lahko so si zamišljali vse vrhunske podvige, ki so jih videli v videu. A najbolj zanimiv del zgodbe šele prihaja.

 
Otrokom so pred ogledom te predstave odvzeli vzorce sline. Znova so jim vzorce odvzeli potem, ko so si nekaj časa v mislih natnačno predstavljali dobre policiste, ki uničujejo hudobne viruse in infekcije. Presenečeni so opazili, da se je otrokom znatno povišal nivo imunoglobulina, kar je bil znak, da se je njihov imunski sistem odzval, kot da se zares bojuje z infekcijo. (Več si lahko preberete tukaj: https://www.thetimes.co.uk/article/health-xx7zxb5z9rp) Samo pomislite, imunski sistem otrok je ojačal in okrepil obrambne linije samo zato, ker so si otroci predstavljali epsko bitko v svojem telesu, v kateri so seveda zmagali dobri fantje. Ni šlo za to, da bi otroci vedeli, kako deluje imunski sistem, da bi sploh razumeli kaj so to imunoglobulini, ni bilo potrebno niti, da bi verjeli, da to deluje. Preprosto se je telo odzvalo.

Samo pomislite, imunski sistem otrok je ojačal in okrepil obrambne linije samo zato, ker so si otroci predstavljali epsko bitko v svojem telesu, v kateri so seveda zmagali dobri fantje.

Seveda to še zdaleč ni edini tovrsten primer vplivanja uma na telo. Telo se ves čas odziva na naše misli. Če bi zdajle zelo intenzivno mislili na to, da jeste limono, bi vaše telo začelo proizvajati slino. Ko bi začeli premišljevati, da je čas za kosilo, telo poveča proizvodnjo prebavnih encimov. Odziva se na vaše misli in to neprestano. Velja pa upoštevati, da to deluje v obe smeri, neprestan strah, tesnobne misli, predvsem pa stres negativno vplivajo na imunski sistem. In to ni kar tako. Poleg obvezne higiene rok, upoštevanja vseh navodil stroke, pravilne nošnje zaščitnih mask, varnostno razdalje je vaš imunski sistem vaša zadnja in najmočnejša obrambna linija. Od vašega imunskega sistema je v veliki meri odvisno, ali v primeru okužbe z novim koronavirusom doživite milo ali težjo obliko bolezni, koliko simptomov doživite in kako hitro boste spet na nogah.

 

Vemo, da stres dobesedno zavre delovanje imunskega sistema. Ob tem pa ravno trenutne razmere z vso negotovostjo, ki jo prinašajo ustvarjajo ravno to – dodaten stres. In to prav v trenutku, ko najbolj potrebujemo svojo obrambno linijo močno in odporno.

 

To, kar lahko v teh dneh ponudim s svojim znanjem RTT je prav podpora na tej zelo osebni ravni. Podpora vašemu umu. S pomočjo zelo specifičnega posnetka s samohipnozo, ki vas vodi v resnično prijetno in sproščeno stanje, lahko z lasersko natančnostjo usmerite svoj um, da bo podprl delovanje vašega imunskega sistema, ga okrepil in ojačal. Na enak način, kot so to storili otroci v Clevladnski bolnišnici. Če vsak dan petnajst minut namenite temu, da se potopite v globoko stanje sporščenosti in vsaj v tem času tesnobne in zaskrbljene misli nadomestite z močnimi, jasnimi mislimi, ki vas napolnijo z energijo, navdušenjem in občutkom, da jamljete nadzor v svoje roke, se preprosto boste počutili bolje. In vaš imunski sistem vam bo za to hvaležen.

 

Kako do svojega posnetka s hipnozo za okrepitev imunskega sistema

Če bi radi svojemu arzenalu dodali močno orodje za krepitev svojega počutja, preprosto izpolite obrazec Kontaktiraj me, ki ga najdete na tej spletni strani. Napišite, da naročate posnetek za okrepitev imunskega sistema. Cena hipotičnega posnetka je v teh dneh, ko čakamo ali nas ujame ponovna razglasitev epidemije, prilagojena na dostopno “protikoronsko” ceno 30 evrov.

 

Vse kar morate po prejemu svoje hipnoze storiti je, da jo naložite na svoj telefon, se udobno namestite na kavč ali v posteljo, poslušate s slušalkami in kar se da uživate v sprostitvi. Za optimalen učinek vztrajajte vsak dan 21 zaporednih dni. Uporabite neizmerno moč svojega uma in …

 

… ostanite zdravi!

Hipnotični posnetek ne nadomešča drugih ukrepov za varovanje zdravja. Ob skrbi za zdravo prehrano, gibanje in pitja dovolj tekočine, upoštevajte vsa priporočila NIJZ za zaščito pred novim koronavirusom.