RAPID TRANSFORMATIONAL THERAPY

Hipnotična moč samozavesti

RTT    Urša Trebušak

SAMOHIPNOTIČNI POSNETKI

Programirajte svoj um s pomočjo audio samohipnoze. Naj vas posnetek vodi v globoko stanje sproščenosti, kjer lahko mogočno vplivate na svoj podzavestni um.

Z NEUSTAVLJIVO MOTIVACIJO DO CILJA

“Dosežite svoje sanje”

Da bi dosegli cilj, ki si ga zastavite, potrebujete motivacijo in zagon tudi, ko začetna vnema popusti.  In to lahko aktivirate z intenzivno samohipnozo.

Cena audio posnetka: 39 eur.

Svojo samohipnozo za neustavljivo motivacijo pri doseganju kateregakoli cilja naroči tu: 

Kolikokrat ste potihem zaničevali sami sebe, ko ste sredi poti do cilja obupali. Bodisi so reči postale prezahtevne, ali je bilo potrebno preveč dela, ali pa se navidezno ni nič premaknilo in ste preprosto izgubili motivacijo. In še en cilj je ostal zaprašen in pozabljen.


Ne glede na to ali želite vztrajati pri telovadnem režimu, ali začeti nov projekt, se naučiti nečesa novega, ali pa zaslužiti zajeten znesek, potrebovali boste notranji zagon, da boste vztrajali na svoji poti. In vaš um je lahko vaš največji zaveznik. 


V globoki sproščenosti programirajte svoj um, da boste ostali osredotočeni, vztrajni in neustavljivi, ko bo šlo za doseganje vašega cilja. V novo leto lahko tokrat vstopite absolutno pripravljeni na zmago, brez strahu, da vas bodo ovire na poti prehitro zaustavile.

ŽARENJE SAMOZAVESTI

“Vzljubite svoj pravi jaz”

Začnimo uživati v svoji koži. Ko se zares cenimo in se imamo radi, to žari iz nas. In vsi okoli nas to začutijo! Svoj um napolnimo z ljubeznjo do sebe in naša samozavest bo eksplodirala.  Naša energija postane čudovita in magnetična za druge.

Cena audio posnetka: 39 eur.

Svoj posnetek Žarenje samozavesti naroči tu:

 

Občutek, da smo dobri takšni kot smo, da smo dovolj in da smo popolnoma vredni, je temelj vsega, kar želimo doseči v življenju. 

Začnimo s tem, da v sebi zbudimo pristno samozavest, zavedanje, da imamo pravico uživati v svoji koži in se počutiti čudovito. Ko bo vaš podzavesti um sprejel, da resnično verjamete v svojo vrednost, se bo to odsevalo v vašem vedenju, v vašem nastopanju pred drugimi, v vašem glasu, v vašem nasmehu. 

Ko narava spomladi prebuja vse svoje čare, je to naravna spodbuda, da zažarite tudi vi. Navdušite z žarenjem svoje samozavesti.

ZASPITE S HIPNOZO

“Lahkotno v čudovit spanec”

Sposobnost spanja je naravna sposobnost našega telesa, vendar jo vsakodnevni stresi in pritiski lahko porušijo do te mere, da se zvečer premetavamo po postelji ali prebujamo sredi noči. Neprespani in izžeti pa se še težje srečujemo s zahtevami dneva.

Cena audio posnetka: 39 eur.

Svojo samohipnozo za izboljšanje spanja naroči tu:

 

A namesto, da svoj um zvečer nehote programiramo, da mrzlično premleva dogodke preteklega dneva in se ukvarja s tesnobo jutrijšnjega dne, lahko svoj um programiramo tudi, da nam omogoči zdrav in krepčilen spanec.  

Naučimo svoj um, da je spanje zvečer naša prioriteta in um bo temu sledil. Namesto neproduktivnega razmišljanja o vsem, kar smo morda rekli ali naredili narobe in o vsem, kar nas še čaka naslednji dan, dovolimo svojemu umu, da se sprosti, nam pa omogoči tako nujno potreben spanec.

Za najboljše rezultate poslušajte samohipnozo nepretrgoma vsaj 21 dni, vsak večer pred spanjem, oziroma tako dolgo, da začutite, da je spanec znova postal naraven del vašega dneva. 

DO NEPREBOJNE SAMOZAVESTI

“Verjamem vase”

Samozavest je ključen element, ki nam lahko omogoči uspeh na kateremkoli področju v življenju. Če pa dvomimo vase in v svoje sposobnosti, nas to lahko vodi v samosabotažo, občutke nemoči in blokade.

Cena audio posnetka: 39 eur

Svoj posnetek Verjamem vase! naroči tu:

 

Vaš podzavestni um ves čas “posluša” vaše misli o sebi in neprestane dvome o vaši sposobnosti jemlje zelo dobesedno kot navodilo kaj želite v življenju.

Zato je čas, da svoj podzavestni um programirate z neprebojno vero vase, z zaupanjem v lastne sposobnosti in zavednajem, da ste resnično vredni uspeha.

Ko enkrat verjamete vase, bo ta občutek žarel iz vas in zaznavali ga bodo vsi okoli vas. Navdušite sebe in navdušili boste tudi druge. 

MOČ UMA ZA MOČ IMUNSKEGA SISTEMA

“Neprebojna obramba”

Nič ni pomembnejše od zdravja! Z močjo uma lahko podpremo svoje telo pri vzpostavljanju močne telesne odpornosti. 

Cena audio posnetka: 30 eur.

Svoj posnetek Neprebojna imunska obramba naroči tu:

 

S to vizualizacijo okrepite svoj imunski sistem in namesto strahu pred okužbo, svojo podzavest preplavite s slikami močne, neprebojne in zanesljive obrambe.

Vaš um vpliva na vaše telo in sledi vašim pričakovanjem. Pričakujte sijoče zdravje in zaupajte v svoje telo.

SIJAJNI GOVORNIK

“Prepričljivi in navdušujoči”

Samohipnoza za samozavesten in prepričljiv nastop vam omogoči, da  svoj um naučite kako želite delovati in se počutiti ko govorite, komunicirate ali nagovarjate druge ljudi. Bodite sproščeni, prepričljivi in izžarevajte samozavest!

Cena audio posnetka: 39 eur.

Svoj posnetek Sijajni govornik naroči tu:

 

S to vizualizacijo namesto treme pred nastopanjem, svojo podzavest preplavite s slikami samozavestnega, zanimivega, karizmatočnega govonika, ki z lahkto najde prave besede ob pravem trenutku in deluje prepričano vase. Ne glede na to, ali se želite izpostaviti v službi, na odru, ali v prijetni družbi, se uspeh vaše komunikacije začne v vaši glavi.

Vaš um vpliva na vaše telo in sledi vašim pričakovanjem. Pričakujte sijoče zdravje in zaupajte v svoje telo.