RAPID TRANSFORMATIONAL THERAPY

Hipnotična moč samozavesti

RTT    Urša Trebušak

BESEDE MOJIH STRANK

O moči RTT največ lahko povedo tisti, ki so jih izkusili sami. To so izkušnje ljudi, ki so se odločili, da bodo izkoristili moč svojega uma in obrnili svoje življenje na bolje.

“Draga Urša , gospa s čarobno paličico iz vsega srca lahko rečem le hvala, ker si me ponovno oživela. Prišla sem k tebi s težavo, ki me je leta in leta hromila, mi jemala radost, umirjenost, ker sem se ves čas v službah dokazovala, da zmorem, da bi videli moj učinek, izbirala fizično težka dela kar se je začelo poznati na zdravju, nenehen strah, da nisem naredila dovolj in zato hodila domov utrujena, brez volje in nezadovoljna.

Ko sem v službi dobila še osebo, ki me je ves čas nekaj popravljala in stresala svoje nezadovoljstvo name, sem vedela, da sama tega ne bom zmogla, vzorci so bili premočni.

Hči mi je za božic podarila bon za RTT pri tebi in priznam bil je zelo dobra naložba, ki mi je prinesel ogromno olajsanje. Priznam, da nisem pričakovala tako učinkovite terapije. Hvaležna sem, da si me preko svojega znanja RTT pripeljala do fizičnega olajšanja, do čustvene umirjenosti in srčne odprtosti.

Razlika je tako očitna, da ne morem tega opisati s parimi besedami. V sebi čutim spet moč, samozavest, sploh sproščenost in umirjenost, ki sem ju zelo pogrešala. Postala sem bolj vesela, ne čutim pritiska v sebi. V službi nimam več potrebe, da delam kot nora, da jim dokažem da sem sposobna, ker enostavno čutim v sebi da sem in me njihovo mnenje ne gane. In kar se osebe, ki me je spravljala ob živce tiče lahko recem čisti preobrat, postala je prijazna, ustrežljiva, celo pomaga mi. Neverjetno res.

Končno čutim sebe, svojo vrednost, vem, da si zaslužim najboljše stvari in volja, ki se je vrnila me bo pripeljala tja kamor si želim pa s starimi vzorci nisem mogla, znala. Hvala še enkrat za RTT in tebi Urša za tako prijazen, domac in sproščen odnos.
Ampak saj tega sem vredna, kajne😉

B.52 let

 

“Za RTT terapijo sem izvedela preko fb, za kar sem neizmerno hvaležna. Odraščala sem pri starših alkoholikih, tako,d a sem se preko otrostva naučila razmišljati bolj negativno kot pozitivno.

Pojavljati so se mi začele rdečine na vratu in dekolteju, predvsem v veliki druzbi in sorodnikih. Zaradi te rdečine sem bila že obupana, probala sem že marsikaj, ampak ni nič pomagalo. Sem si mislila, poskusit grem še RTT terapijo, saj nimam kaj izgubiti.

In res Urša je res super oseba, ki se s teboj poglobi. Vsak dan sem poslušala posnetek te terapije in meni so se začele odvijati čudovite stvari. Iz dneva v dan sem bolj sproščena, samozavestna, zaupam vase. Na kar pa sem najbolj ponosna pa je, da je vsak dan manj rdečine, skoraj, da je ni več.
Urša hvala zate,ker si..”

R.44 let

“Ko sem bila stara 26 let (letos bom 30), me je dobesedno čez noč presenetila izgorelost in depresija. Ko gledam na situacijo retrospektivno razumem, da so bili znaki prisotni kar vrsto let pred tem – anksioznost, premlevanje, sekiranje, panični napadi, itd. Takrat se je pričela moja intenzivna pot do boljšega duševnega zdravja, preko psihoterapije, pomoči bližnjih in tudi z antidepresivi sem se uspešno pobrala, potem pa nadaljevala z raziskovanjem možnosti izboljšanja celostnega zdravja.

Hipnoterapija je bila tudi del tega raziskovanja in moram reči, da je bila kot češnjica na vrhu torte moje osebne rasti. V spomin so si me vtisnile Uršine besede, da je hipnoterapija psihoterapija na steroidih in s tem se ne bi mogla bolj strinjati. Velikokrat sem poskušala z raznimi meditacijami, dihalnimi vajami, jogo, ipd., ampak šele preko izkušnje z RTT sem postala dovzetna za resnično umiritev in sprostitev živčnega sistema.

Od hipnoterapije dalje se bolj uspešno soočam s stresom in izzivi, v službi sem manj živčna, enake situacije me manj iztirijo kot prej. To je bila zares ena lepših izkušenj v mojem življenju, za katero bom večno hvaležna.” 

 

 

 

 

“Dolgo sem živela mimo sebe. Naredila sem vse za druge, da bi jim ustregla in da bi me imeli radi. Nase in na svoje potrebe pa sem pozabila. V tem tempu je življenje kar teklo. Potem sem se ločila. In ta tempo se je malce umiril, ni bilo več vsakodnevnega stresa.

Takrat pa mi je moje lastno telo pokazalo, kam se je vsa pretekla leta odlagal ves stres. Čez noč mi je zamrznila ena rama in čez pol leta še druga. Bolečine so bile neznosne, spanca ni bilo, okrevanje ob fizioterapijah in razgibavanju pa zelo zelo počasno. Bili so trenutki, ko nisem več videla luči na koncu tunela. Vzroka za to stanje mi zdravstvo ni dalo, ker ga ne pozna. Tako sem sama iskala rešitve in poskusila vse mogoče. In tako sem naletela na Uršo in njeno hipnoterapijo. Ko sem prebirala njeno spletno stran, sem vedela, da je to to, kar moram še preizkusiti. In sem se dogovorila za termin.

Nisem vedela, kaj točno me čaka, ampak ni me bilo strah. Ker sem verjela, da mi ta terapija lahko pomaga. Urša je zelo topla, srčna oseba, ki si vzame čas zate in te posluša. Skozi terapijo sva predelali stiske, ki so bile v meni in me nezavedno ovirale. Ko sem šla od nje, sem imela občutek, da sem tiste svoje stiske pustila pri njej in da lažje diham. Njen posnetek sem poslušala neprekinjeno vseh 21 dni in še danes ga poslušam, ko ga rabim.

Postala sem spet samozavestna, dobrovoljna in srečna. Postala sem jaz.
Večno ji bom hvaležna, da je prišla na mojo pot in mi pomagala priti iz začaranega kroga.”

 

 

 

 

“RTT terapije sem se udeležila predvsem zaradi izbruhov jeze in slabe samopodobe. Oboje izvira iz mojega otroštva.

Že takoj po terapiji sem opazila, da sem nekako bolj lahkotna, brez vsakodnevnih negativnih misli. Iz dneva v dan sem bolj samozavestna, sproščena, družabna. Tudi jezo lažje obvladujem in izražam.

Veliko lažje se soočam z izzivi. Iz tihe, nevidne punce sem se preobrazila v samozavestno žensko. Urša, najlepša hvala, da si prišla v moje življenje in mi ga spremenila na bolje. Vedno ti bom hvaležna!”
T., 45 let

 

“RTT sem obiskala brez večjih pričakovanj, zato sem še toliko bolj navdušena nad rezultati.
Pridobila sem na odnosu z ljudmi, čustveno sem postala zrelejša.
S težavami in problemi se soočam drugače, ne vzamejo mi toliko energije kot prej, ne ohromijo me.
Kontroliram negativne misli in jih nadomeščam s pozitivnimi.

Kadar imam slab dan, se vrnem k posnetku ali pa poslušam Uršo na socialnih omrežjih.
Zelo mi pomagajo kratki videi, ki jih objavlja.

Če si zares želite narediti nekaj zase in ste pri tem pripravljeni sodelovati in delati, potem vam RTT terapijo toplo priporočam.

V.50 let

 

“Preden sem se udeležila RTT mi je največjo težavo predstavljalo vključevanje v družbo. Kamorkoli sem šla, se nisem počutila sprejeto. Celo nekaj dni pred družabnim dogodkom sem bila napeta in se spraševala kako bo tisti dan, tik pred dogodkom me je stiskalo v prsih. Zato sem večkrat najraje poiskala izgovor, da bi se druženju izognila.

V družbi sem bila napeta in nervozna, saj nisem vedela kaj bi rekla in se obremenjevala s tem kaj si kdo misli o meni, večinokrat sem imela občutek, da me imajo za čudno. Sploh pri spoznavanju novih ljudi. Menila sem, da ljudem nisem všeč, zato sem se v družbi počutila nevredno. Že po naravi sem malce bolj tiha in zadržana oseba, zato si tudi v družbi nisem upala kaj dosti povedati, sram me je bilo.

Zaradi vseh teh težav sem se odločila, da preizkusim RTT, kjer sem se poglobila v nekaj spominov iz zgodnjega otroštva in tako dobila vpogled v izvor težav. Ne bi si mislila, da lahko sedaj tebi en povsem “običen” spomin iz otroštva tako močno vpliva nate v odraslosti, se ti vsidra v podzavest.

Po RTT imam občutek, da sem v družbi veliko bolj sproščena. Ni mi neprijetno, četudi je med pogovorom tišina. Pogovor s katerokoli osebo lažje steče, nimam več občutka nesprejetosti, ne stiska me v prsih. Sem na splošno precej boljše volje in na kar sem še najbolj ponosna – upam si sama med nepoznane ljudi, v veselje mi jih je spoznavati in se udeleževati v raznovrstne aktivnosti, kar mi je prej anksioznost preprečevala.

Počutim se tudi bolj vredno in samozavestno. Po RTT in poslušanju posnetka sem naredila že kar nekaj korakov v pravo smer in sem za to izkušnjo neizmerno hvaležna.

U.22 let

 
 
Sprva sem hvaležna vesolju, da sem te imela priložnost spoznati, osebno srečati, kot odlično predavateljico, ko sem čisto nevede bila s prijateljicami na oddihu. Nekaj v meni se je premaknilo, ko si na odru spregovorila o hipnozi, samohipnozi, tehniki RTT. Postavljala so se mi vprašanja, začela sem ti slediti, in kot nalašč, dan za dnem odgovori, ki sem jih potrebovala. Začela sem ene stvari gledati drugače, bilo je enostavneje in zdelo se mi je, da želim vedeti več. Odločila sem se za korak naprej, za metodo preko hipnoze, RTT. Poslan mail mi je že dal občutek, da grem na pot kamor si želim, da želim preko te metode določene stvari prečutiti, se vrniti nazaj in jih spremeniti. 

Dan, ko sva se srečali bo zame ostal kot novo poglavje, in sicer predvsem v odnosu z možem. Že tisti dan po hipnozi sem čutila, da sem en velik del sramu, bremena, umazanije, veliko slabega pustila pri tebi. Dan,ko sem začela poslušati to 21. dnevno meditacijo pa poln čustev, solz. Po prvi meditaciji pa občutek, da sem vsega tega res vredna, da si zaslužim, da si pa prav tako ljubeč in nežen odnos zasluži tudi moj mož in otroka. Dan za dnem sem imela tvoj glas v ozadju. Dan za dnem sem bila ponosna nase, da zmorem, da znam. Dan za dnem sem se veselila večera ko sem se vlegla na posteljo in si rekla, da je čas zame, za meditacijo. In naenkrat 21.dan. Pogled nazaj. Kje sem bila 21 dni nazaj, kaj mi je dala ta izkušnja z RTT. 

Ne znam opisati, kot pa da se ti iskreno zahvalim za tvoje znanje, trud, čas in veliko srce. Vredno je bilo. Polno čustev in solza. Sedaj pa olajšanje. Zmaga. Dan za dnem sem opažala, da se je naša komunikacija v celotni družini umirila, nadzorujem lahko odziv, ton. Ostanem mirnejša. Z možem komunicirava nežneje, ljubeče, več se smejeva, hecava. Funkcioniramo. Sedaj lahko res rečem, da smo zadovoljna, srečna in ljubeča družina. Čutim to! Zmorem!
 
Vse kar lahko rečem leži v dveh preprostih besedah, hvala ti! Iskreno priporočam vsakomur, da se poda na to izkušnjo s teboj, preko tvojega znanja o metodi RTT, predvsem pa s teboj skozi osebno meditacijo, ki jo skrbno pripraviš, na pot spremembe katere je vsak vreden in si zasluži.
Postajam boljša verzija sebe iz dneva v dan, še enkrat iskreno hvala!
 
Zlatka Č.,, 42 let

 

“Ni hujšega, kot vsak dan živeti z občutki nevrednosti, krivde, nezadostnosti, nesposobnosti, jeze in še bi se kaj našlo. Zaradi tega sem vedela, da sem sama sebi največja ovira. Stagnirala sem. In ko sem našla članek o RTT, sem takoj vedela, da je to zame.

Že med samo hipnozo sem vedela, da bo to zame ogromen premik. Nekaj dni po hipnozi in poslušanju meditacije so bili moji dnevi ekstremno čustveni. Ampak spremembe so se z dneva v dan bolj kazale. Notranji mir, miren spanec, manj negotovosti. Našla sem skupni jezik s sodelavci, šef me je slišal in ne samo poslušal (kljub temu grem novim zmagam na proti), iz življenja sem odstranila ljudi, ki so me ovirali. Vse je postalo tako prijazno.
Danes, po 21 dnevnem poslušanju, sem dobila zalet. Moja vrednost se dviguje!
Hvaležna za to izkušnjo in hvaležna za Uršo!
Iskreno priporočam!!!”

Nina, 43 let

 

 

“Ko po medijih poslušaš o aksioznosti, o posledicah korone, si ne znaš predstavljati kaj vse preživlja otrok in posledično starš. Na začetku misliš, da je otrok bolan (od otroštva ima probleme z alergijami), potem misliš, da ga pač daje puberteta, potem spet kaj drugega. Pelješ ga k zdravniku, kjer je vedno razlog slabega počutja viroza ali pa je pojedel kaj, kar ne bi smel. Seveda temu verjameš. Ko pa sem začela spremljati vzorec, se nikakor nisem mogla sprijazniti s tem.

Po dobrih dveh mesecih se je pokazal pravi razlog, aksioznost pred šolo. In sedaj? V kolikor otrok sam sebi ne škoduje, si moraš pomagati sam. Tudi če dobiš napotnico za pedopsihologa, čakaš eno leto za prvi pregled. Seveda mi je bilo to nespremenljivo.

Veliko sem prebrala člankov, iskala možnosti, da bi sinu pomagala, vozila na psihoterapijo (samoplačniško), se z njim še več pogovarjala, družila… Žal ni nič pomagalo. Če otrok ne želi sodelovati, preprosto nič ne moreš.

Ko sem v mediju zasledila RTT, sem si mislila, škodovati ne more. In res je bilo tako! Sina sem pripeljala k Urši. Seveda nisva vedela kaj pričakovati, kako bo delovalo… Urša nama je razložila kako bo hipnoza potekala in kaj bo potrebno po njej. Sin je poslušal posnetek vsak dan, kdaj tudi dvakrat na dan. Stanje je bilo vedno boljše. Še vedno je kakšen dan ali dva prišlo do ne-odhoda v šolo, a to je iz tedna v teden bilo manj. Sedaj se počuti dobro. V šoli je nasmejan, se druži s sošolci, sodeluje pri pouku… Spet je tak kot je bil nekoč.

Hvala Urša! Hvala za vso pomoč, ne samo sinu ampak tudi meni (mami, ki ji po glavi vihra milijon misli, skrbi in vprašanj).” 

mama L., 45 let

 

 

“Zadnjih 10 let sem se borila s financami. Nikoli ni bilo dovolj, tudi če je prišel kakšen dodaten denar se je nekaj zgodilo, da sem ga morala zapraviti. Več let sem iskala tehniko, ki bi mi pomagala odstraniti neprestane finančne skrbi. Potem sem po naključju izvedela za RTT tehniko in sem si rekla zakaj pa nebi probala še to.

Ko sva z Uršo pričeli s terapijo sem se počutila popolnoma varno. Za domačo nalogo sem dobila še poslušanje posnetka za 21 dni. Že med poslušanjem se mi je finančno stanje izboljšalo bolj kot sem si sploh predstavljala. Sedaj po 21ih dneh pa sem tudi bolj mirna, samozavestna in radostna. Hvala Urša za to popotovanje in da so se z RTT tehniko spremembe zgodile tako hitro. “

P., 39 let

 

 

“Po svoji izkušnji z RTT pri Urši, lahko rečem samo: »Hvala vesolju, da mi je v življenje poslalo Uršo.«

Dolga leta sem se mučila s pomanjkanjem samozavesti, ki je vse bolj prihajalo do izraza; bi rekla da sorazmerno z zahtevnostjo poklicnega področja. Soočala sem se s pretiranim razmišljanjem, analiziranjem svojih odločitev in posledično sem imela že kar resne težave z nespečnostjo. Tudi jok me je že premagoval v najmanj primernih trenutkih in situacijah…in točno sem vedela, da moram ukrepati, če želim ohraniti svoje zdravje.

In sprejela sem eno najboljših odločitev v življenju – šla sem k Urši na RTT, nekje globoko v sebi sem čutila, da je to tisto pravo.

Terapija pri Urši je bila zelo intenzivna, čustvena, solze so tekle v potokih. A bilo je vredno, ker danes, mesec in pol po terapiji, se počutim toliko bolje, da sem res iskreno vesela. Olajšana. Na stvari znam pogledati drugače, počutim se suverenejša, energijo usmerjam v konstruktivno razmišljanje z zavedanjem, da v danem trenutku sprejemam odločitve po svojih najboljših močeh in sem popolnoma v redu taka, kot sem. Da sem vredna. Uršine besede iz posnetka me vsakodnevno spremljajo nekje v ozadju in imajo name blagodejen vpliv. Varujejo me.

Urša, iskrena hvala za tvoje znanje in srčnost.”

Simona, 55 let

 

 

“Začetek zime je zame bil čas, da končno naredim nekaj zase, neko spremembo na osebnem nivoju. V poštev niso prišle delavnice v množini, ne napotki delaj tako, da bo tako… Rabila sem direkt “infuzijo v glavo,”v moje razmišljanje oz dojemanje sveta. In kot naročeno sem zasledila Uršino objavo o RTT.
Jaz temu rečem reprogramiranje uma ali brisanje starega diska in nalaganje novih podatkov, ki so koristni za boljše življenje osebe, ki je prišla po pomoč.
Primer;
Če so vam celo življenje dopovedovali, da ste nesposobni, potem to verjamete in se več ne trudite za uspeh. A s hipnoterapijo se poglobite v vse te stare vzorce in jih prečistite s pogovorom z Uršo. Nadomesti jih z novimi,ki so pozitivni za vas in vam krepijo samozavest, odstranijo občutke krivde in vam odpirajo vrata v boljše življenje.
Za utrditev nove miselnosti dobite posnetek, ki zadeva vaš novi jaz in doma izvajate samohipnozo skozi 21 zaporednih dni…
Jaz sem zadevo sprobala in meni je bila v veliko pomoč.
V novem letu, sem tudi jaz nova… ne nakladam, tako pravijo bližnji.”

J., 62 let

 

 

“Draga Urša, Hvala za tvoje neprecenljivo vodstvo skozi RTT hipnozo. Bilo je “life changing”, ne veš, kako zelo si mi pomagala, brez tebe ne bi naredila tega preboja, ki ga je moja duša iskala tako zelo dolgo. Ta izkušnja je spremenila in odprla vse, kar sem hotela in si za to prizadevala že nekaj časa .
Človek lahko sam išče različne načine in se trudi, a sam včasih vsega ne zmore, potrebuješ nekoga, da ti pomaga. In Urša vam lahko pomaga. Zelo je diskretna in razume, kaj vas teži, kje imate problem. Ta izkušnja vam bo spremenila življenje, ne odlašajte, podajte se na to pot. Ne bo vam žal, naredite to zase, zaslužite si. Je tako prijetno in neboleče, osvobajajoče, pridite in se prepustite.”

T., 46 let

 

 

“Že nekaj časa sem se zanimal za vrsto hipnoterapije RTT, saj sem veliko prebral o njenih pozitivnih rezultatih na spletu. Ko sem na spletu iskal RTT “izvajalce” sem naletel na Uršino spletno stran in instinktivno začutil, da bi lahko bila ona pravi naslov ter se na terapijo prijavil. Med terapijo sva delala na mojih prepričanjih o denarju in jih odpravljala. Med terapijo sem se počutil odlično, umirjeno in varno, ter bil zelo zadovoljen z Uršinim profesionalnim odnosom.
Že takoj po terapiji sem občutil mir in zadovoljstvo. Po kakšnem mesecu dni so se moje vedenje in misli glede denarja spremenili v pravo smer in z njihovo pomočjo prejel kar nekaj odličnih odločitev, med njimi je bila tudi ena, ki mi je popolno spremenila karierno pot (in to v super smer;).
Urša, hvala za tvoj profesionalni in topli pristop, s hvaležnostjo Tim.”

Tim, 26 let

 

 

Odločila sem se za RTT, ker se s svojo jezo spopadam že od kar vem zase. Dolgo sem se opravičevala sama sebi, da je to del temperamenta, hkrat pa vedno bolj opažala, da ljudi okoli mene to zelo moti. Od kar imam otroka, opažam, da sin star 4.leta isto jezno reagira, velikokrat sva bila v sporu in to me je precej žalostilo. Nikoli ni bilo miru pri hiši, vedno neko napeto ozračje, kreganje.

Po dolgotrajnem iskanju rešitve sem se odločila za RTT. Že sama seansa pri Urši me je sezula, bilo je tako inzenzivno, polno čustev. Hipnoza pa prijetna in hkrati  tako posebna. Takoj sem začutila olajšanje, odkrili sva tudi od kod ta težava izvira. Kar mi je spremenilo pogled na celotno zadevo. Posnetek sem si redno predvajala vseh 21 dni in že na polovici se mi je življenje drastično spremenilo na boljše. Doma smo se vsi nekako umirili in dejansko zaživeli življenje, kot sem si ga vedno želela. Umirjeno, sporoščeno, brez nepotrebne drame.

Za mano je res nevrjetna preobrazba. Ne morem opisat občutka hvaležnosti in navdušenosti. Predvsem pri odnosu s sinom vidim zelo veliko razliko. Dejansko čutim, da me je ponovno vzljubil in občutki ob tem so res neopisni. Hvala Urša za vso skrb, z veseljem se še oglasim.

J, 31 let

 

 

Odkar pomnim me je spremljalo nelagodje oz. neke vrste strah pred nadrejenimi, srečanju s karizmatičnimi osebami, prijetnimi ženskami, nastopanjem pred javnostjo, pogosto pa me je tudi spremljal neprijeten občutek, da me ljudje opazujejo oz. ocenjujejo.

Vse to je zdaj s tvojo pomočjo preteklost. Resnično hvaležen sem ti za to izkušnjo, ki je kar čez noč napravila moje življenje čisto drugačno.

Zdaj spontano ogovarjam ljudi, ki jih prej ne bi, poročanja in pogovori s šefi zvenijo prijateljsko in ne strogo uradno kot prej, vse komunikacija ne glede na sogovornika ali skupino je postala tako enostavna in sproščena.

Tvoj pozitiven pristop in motiviranost za rešitev težav sem začutil že v prvem telefonskem pogovoru. Zato tudi nisem okleval z rezerviranjem termina.

Urša, najlepša hvala še enkrat. Odlično opravljeno. Vsekakor te priporočim tudi drugim!

Anton, 57 let

“Ko sem zasledila članek o RTT terapiji, me je totalno prevzela in takoj sem vedela, da si to želim! Vendar sledilo je ODLAŠANJE in čakanje na “pravi” trenutek… Prvi stik z Uršo je bil totalno profesionalen, vse naprej pa tako zelo srčno. Občutka, ko nekdo dela tako iskreno, se preprosto ne pozabi nikoli! Hvala, Urša!

Priznam, med hipnozo so mi tekle solze in na trenutke sem dihala zelo težko, ampak lahkotnega občutka po koncu se z besedami ne da opisati.

21 dni poslušanja posnetka je bilo zanimivih, vedno drugače slišano, velikokrat preslišano in mnogokrat neslišano. Točno takšno, kot moj dan in počutje. Potem pa se je začelo dogajati, čisto nepričakovano in v začetku neopazno… vendar vedno bolj jasno! Akcija, NIČ VEČ ODLAŠANJA in trenutki brez panike ob neznanih situacijah so moja najbolj nora in nepozabna izkušnja! Hvaležna in komaj čakam (prvič v življenju!), kaj lepega mi bo življenje še prineslo!”

Anja, 31 let

“Še enkrat hvala ti, ker si mi pomagala, ko sem bila na točki, kjer sem obstala. Nisem vedela kako naprej, sem pa želela in hrepenela po pomoči. Vzorci iz otroštva so imeli vpliv name in sva jih skupaj odpravile in rešile.

Moje delo je aktivno s strankami včasih izčrpajoče, naporno in terapija mi je pomagala pri komunikaciji, nastopu, razumevanje situacij in reševanje zapletenih postopkov prodaje.
Izboljšanje spanca, mojega počutja, in dobrega nastopa, mi dajeta moč, da je vse mogoce. Prepričljiv nastop in pristen pristop mi je pomagal, da sem poslovno in zasebno uspešnejša.”

Okolica je opazila spremembe in so bile same pohvale. Priporočam vsakemu, da se poda na pot spremembe. Vredno je! Naložba za dušo.”

Tina, 38 let

Moje mnenje je, da je bila odločitev za hipnoterapijo  pri tebi Urša,nekaj najboljšega kar sem naredila za svoje fizično in psihično počutje. Terapijo sva posvetili temu,da bi jaz izgubila strah pred vožnjo avtomobila,pozitivno pa je vplivala še na mnogo drugih področij v mojem življenju. Skozi najino terapijo sem pridobila ogromno samozavesti,določeni strahovi so izginili in iskreno se že dolgo nisem tako lepo počutila v “svoji koži”. Občutek imam kot da sem končno postala to kar sem si vedno želela-biti samozavestna in se brez strahu soočati z dnevnimi izzivi ki nam jih na poti daje življenje. Vsem ki bi si želeli pozitivne spremembe v življenju,se znebiti starih motečih miselnih vzorcev ki vam otežujejo vsak dan,od srca toplo priporočam terapijo pri Urši Trebušak. 

Špela, 41 let

“Z mano je že bilo tako, da cele noči nisem nič spala…,razne misli so mi rojile po glavi, nisem jih mogla izbrisati. Dokler mi niste dali za poslušat ta posnetek. Ko sem ga poslušala prvi in drugi dan, sem ga slišala do konca in potem tudi čez nekaj časa zaspala. Tretji dan, pa se mi je zgodilo nekaj nenavadnega, sredi poslušanja sem nekako začutila, da ne sledim več, in posnetka nisem slišala do konca. Tako se mi je zgodilo tudi drugi dan in naslednji dan….Hvala še enkrat iz srca: gospa Urška, da ste mi pomagili.”

Tjaša, 44 let

“Niti sama ne vem, kako sem našla Uršo in njeno hipnozo. Vem ,da sem spraševala in prosila sem Vesolje, da mi na pot pošlje nekoga, ki mi bo znal pomagati. Z leti nenehnega boja s čustvenim prenajedanjem in viška odvečnih kilogramov je bila moja samopodoba skoraj na nuli. Tavala sem v temi , iskala rešitve in se ciklala ter smilila sama sebi. In ker Vesolje rado usliši želje, ki so usklajene z vibracijo srca, sem naletela na Uršo. Ona je molj zemeljski angel, ki sem ga dobila kot pomoč. Terapija z Uršo je res nekaj posebnega.. Njen čuten in pomirjujoč glas te popelje v globino lastne duše. Skupaj z njo odstraniš nezavedna prepričanja, ki jih nosiš v sebi. Tudi taka, ki sploh ne veš, da jih imaš, in da so vzrok tvojih težav. Vesela in hvaležna sem, da sem Uršo srečala in začela delati z njo. Že po prvi terapiji sem čutila lahkotnost in seveda so sledile spremembe tudi na fizičnem telesu . Začela sem se bolj zavestno prehranjevati , postala sem bolj odločna in bolj samozavestna. Večno bom hvaležna Urši in hipnozi, da sem se spet našla in zaživela bolj lahkotno in radostno.”

Teja, 43 let

Odkar pomnim, me spremlja občutek osamljenosti, zapuščenosti, nepriljubljenosti, … jok je bil moja stalnica.

Moj edini prijatelj, oseba, ki me je razumela, vselej sočuten zaveznik je bil brat in po njegovi smrti so se neprijetni občutki samo še stopnjevali, poglobili, me stiskali kot težek oklep.

Med prebiranjem spletne revije Mična, sem zasledila članek o metodi RTT in ge. Urši Trebušak. V trenutku sem se odločila, da želim odvreči oklep, zadihati s polnimi pljuči in se veseliti druženja z vnučkama, prijatelji, … z osebami, ki so pomembne zame.

Po terapiji sem imela občutek, da oklep popušča, da lažje diham. Tudi zavedanje in spoznanje, da me je zaznamoval prazen dom, v katerem sva bila z bratom pretežno sama, me je presenetilo. Mama je bila v službi in šele sedaj vem, kakšno srečo so imeli otroci, katerih mame so bile doma. Iz šole so se vrnili v topel dom, kjer jih je mama objela, se z njimi pogovorila … midva pa sva bila sama, in se tudi zato drug na drugega še bolj navezala …

S pomočjo metode RTT puščam te boleče občutke za seboj, znova se veselim življenja. Hvaležna, ge. Urši, da me je opogumila za pot naprej.

M, 62 let

“Urša, pomagala si mi, da sem se končno začela cenit. Ne dopuščam več drugim, da grdo ravnajo z mano. Tudi veliko bolj samozavestna sem postala, kot sem bila. Všeč pa mi je tudi, da te po končani RTT preobrazbi še vedno zanima kako mi gre!”

Barbara, 39 let

Na hipnozo sem se prijavila čisto spontano in nisem imela nekih velikih pričakovanj priznam, ampak sem enostavno zaupala instinktu in pisala Urši, da bi rada prišla. K moji odločitvi je pripomoglo tudi to, da sem že iz posnetkov na FB začutila, da je to zelo topla in srčna oseba , ki ji enostavno lahko zaupam.

Ko sem jo spoznala v živo se je to samo še potrdilo. Imeli sva zelo uspešno hipnozo, s katero sem prišla do veliko spoznanj, ki sploh nisem vedela zanje, da me tako mučijo….po koncu mi je naredila še posnetek, ki je res pravi balzam in vsakič, ko je težko si ga zavrtim in naredim samohipnozo.

Res čudovita izkušnja in jo priporočam vsakemu.”

Tina, 38 let

Pozdravljena Urša, poslušam posnetek vsak dan zvečer pred spanjem, če se mi zgodi,da vmes zaspim,potem poslušam takoj zjutraj. Počutim se super, v vseh teh dnevih nisem imela nikoli vec takšnega občutka, da nisem dovolj vredna ali vredna ljubezni. Vcasih sem zaradi tega veliko prejokala, ker se mi je zdelo, da imam vse razen ljubezni. Tvoja terapija in hipnoza deluje name izjemno, moje srce in pljuca se polnijo s čisto ljubeznijo do sebe in ostalih.”

Danijela, 34 let

Meni terapija pomaga. Ne zanima me več kaj si ljudje mislijo o meni, postala sem bolj samozavestna, tudi strah je dokaj izginil. Postala sem tudi bolj mirna. Ne vrže me iz tira kakšna sprememba. Npr. V službi so me dali na drug oddelek in sem to sprejela mirno!
Meni pomaga, je pa res, da posnetek poslusam res vsak večer!
To je moja izkušnja in sem vesela, da sem se za to odločila.”

Branka, 44 let