RAPID TRANSFORMATIONAL THERAPY

Hipnotična moč samozavesti

RTT    Urša Trebušak

MOJA ZGODBA

RTT in NLP praktik, hipnotizerka, blogerka, novinarka in srečna mama

“Dosežite svoje sanje”

Kot, da bi se vse življenje pripravljala na to, da bom nekoč svoje znanje posredovala naprej, sem na Univerzi v Ljubljani izbrala pedagoško smer in tako poleg diplomirane  novinarke postala še profesorica Nemščine. Niti slutila nisem, da ne bom učiteljica nemškega jezika, ampak  učiteljica povsem drugačne vrste. 

 

Znanje, ki me je začaralo in prevzelo, je znanje o moči našega lastnega uma. O izjemnem vplivu nezavednega in podzavestnega. Vsega tistega, kar se je v nas oblikovalo, ko smo bili še otroci in nas desetletja po dogodkih še vedno določa.   

Ko sem se poglobila v metodo Marise Peer, Rapid transformational therapy, sem najprej sama doživela svojo preobrazbo. Odkrila sem od kod moja nenehna želja po pohvali, zakaj neprestan občutek, da nisem dovolj dobra, da so drugi boljši, da je drugim lažje. Ko sem presegla te stare vzorce ramišljanja, se mi je odprla nova pot, kako razviti svoj potencial. Kako postati najboljša verzija sebe. Pa naj bo to Urša -novopečena hipnotizerka ali Urša -srečna mama. Strahu pred novimi začetki nimam več. Občutek, ki mi je ostal, pa je povsem drugačen. Zavedanje, da me na moji poti vesolje 100 odstotno podpira. 

In to svobodo želim vsakomur, s komer delam. Svobodo, da se otrese strahu, ki ga je vklenil in ga ne izpusti že leta. Svobodo, da razbije navidezni strop, ki mu onemogoča, da bi se postavil zase, si ustvaril življenje, kot globoko v sebi ve, da ga zasluži. Svobodo, da postane najboljša verzija sebe.